Yrityksen arvonmääritys, rahoitus ja yritysjärjestelyt (1 pv) ti 5.6.2018

Uutiset

 

Miten kassavirta ja käyttöpääoman kierto vaikuttaa yrityksen arvoon? Miten laatia kassavirtaennuste? Mitä eroa sillä on tuloslaskelman kanssa? Mistä pk-yritys voi saada rahoitusta? Onko muitakin rahoitusvaihtoehtoja kuin omistajan rahapussi tai pankkilaina? Miten hinnoitella oma yritys? Miten luovun yrityksestäni?

Liiketoimintaympäristön ja markkinoiden muutokset, talouden syklit ja kilpailutilanteet vaikuttavat liiketoimintarakenteisiin ja yrityksen rahoitukseen. Koulutuksemme vastaa haasteisiin arvottaa oma yritys, laatia kassavirtaennuste ja ymmärtää, mikä vaikutus kassavirralla on yrityksen arvoon. Koulutuksessa käymme läpi pk-yrityksen rahoituksenhankinnan vaihtoehtoja ja perehdymme yritysjärjestelyihin sekä ostajan että myyjän näkökulmasta.

Koulutus toteutetaan pienryhmäkoulutuksena ja on tarkoitettu pk-yritysten johtajille ja omistajayrittäjille, jotka haluavat oppia laatimaan yrityksensä kassavirtaennusteen, varautua tulevaisuuteen ja luopua yrityksestään hallitusti ja saada siitä parhaan mahdollisen hinnan.

Kouluttajina toimivat Tutor Academyn kokeneet yritysvalmentajat. Tutor Academy on valmennusyritys, joka haastaa suomalaiset yritykset ja yrittäjät kasvuun ja kansainvälistymiseen. Taustallamme on vahva kokemukseen perustuva ammattitaito ja osaaminen. Suhtaudumme kaikkiin valmennettaviimme henkilökohtaisesti. Tutor Academyn ydin perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään omakohtaista yrittäjyyttä ja akateemista osaamista. Tehokkaan pienryhmäkoulutusmallin ansiosta voimme keskittyä juuri teidän yrityksenne haasteisiin!

Lataa tästä koulutusesite ja ilmoittaudu mukaan!

OHJELMA

9.00 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi
Yrityksen arvonmäärittäminen:
- Kassavirtalaskelma ja sen muodostaminen
- Kassavirtalaskelman hyödyntäminen
- Arvonmääritysmenetelmät
11.45 – 12.45 Lounas
Yritystoiminnan rahoittaminen:
- Oma pääoma / Vieras pääoma / Tulorahoitus
- Kehitysrahoitus
- Pääomasijoitus
Yritysjärjestelyt kasvun ja kehityksen välineenä tai omistajan irtautumisena
Iltapäivän aikana kahvit
16.00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään Helsingissä pienryhmäkoulutuksena ja paikkoja on rajoitetusti. Varaa paikkasi p. +358 50 3828 898 tai info@tutoracademy.fi

 

Näytä kaikki uutiset
Powered by Soketti CMS Lite