Menestyvän yritysjohtajan strategiakoulutus (1 pv) 17.4.2018

Uutiset

 

Miten strategian avulla tehdään menestyvä yritys? Miten yritystä kasvatetaan? Miksi kate ja liikevaihto eivät kasva? Miten ja miksi laatia liiketoimintasuunnitelma?

Monella yrityksellä strategia ei vastaa tarvetta. Liiketoimintaympäristön ja markkinoiden muutokset, talouden haasteet, kasvava kilpailu ja kannattavuuden lisääminen edellyttävät monipuolista osaamista johtajana sekä keskittymistä yrityksen strategian mukaiseen toimintaan. Menestyvän yritysjohtajan strategiakoulutus on tarkoitettu pk-yritysten johtajille ja omistajayrittäjille, jotka haluavat menestyä paremmin liiketoiminnassaan ja kasvattaa yrityksensä arvoa. Koulutus antaa valmiudet strategian ja sen osa-alueiden ymmärtämiseen sekä hyödyntämiseen yrityksen suunnitelmia laadittaessa sekä valmiudet laatia ja päivittää yrityksen liiketoimintasuunnitelma.

Aloita yhtiösi systemaattinen kehittäminen strategiaprosessin avulla ja menesty! Yritysstrategian avulla yrityksen identiteetti ja ydinosaaminen saadaan tuottamaan liiketoimintamenestystä.

Kouluttajina toimivat Tutor Academyn kokeneet yritysvalmentajat. Tutor Academy on valmennusyritys, joka haastaa suomalaiset yritykset ja yrittäjät kasvuun ja kansainvälistymiseen. Taustallamme on vahva kokemukseen perustuva ammattitaito ja osaaminen. Suhtaudumme kaikkiin valmennettaviimme henkilökohtaisesti. Tutor Academyn ydin perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään omakohtaista yrittäjyyttä ja akateemista osaamista. Koulutukset toteutetaan tehokkaina pienryhmäkoulutuksina, jolloin voimme keskittyä juuri teidän yrityksenne haasteisiin!

Lataa tästä koulutusesite ja ilmoittaudu mukaan!

Lisäksi Yrityksen arvonmääritys, rahoitus ja yritysjärjestelyt –koulutuspäivä järjestetään 29.5.2018.

Koulutus järjestetään Helsingissä pienryhmäkoulutuksena ja paikkoja on rajoitetusti. Varaa paikkasi p. +358 50 3828 898 tai info@tutoracademy.fi

 

Näytä kaikki uutiset
Powered by Soketti CMS Lite