Menestyvän yritysjohtajan strategiakoulutus (1 pv) 13.6.2017

Uutiset

 

Miksi kilpailu kovenee? Miksi kate ja liikevaihto eivät kasva? Miten yritystä kasvatetaan? Miten strategian avulla tehdään menestyvä yritys? Miten ja miksi laatia liiketoimintasuunnitelma?

Monella yrityksellä strategia ei vastaa tarvetta tai sitä ei ole tehty lainkaan. Liiketoimintaympäristön ja markkinoiden muutokset, talouden haasteet, kasvava kilpailu ja kannattavuuden lisääminen edellyttävät monipuolista osaamista johtajana sekä keskittymistä yrityksen strategian mukaiseen toimintaan. Menestyvän yritysjohtajan strategiakoulutus on tarkoitettu pk-yritysten johtajille ja omistajayrittäjille, jotka haluavat menestyä paremmin liiketoiminnassaan ja kasvattaa yrityksensä arvoa.
-----------------------------------------------------
Menestyvän yritysjohtajan strategiakoulutus (1 pv)

13.6.2017 Ahlmanin Kartano, Hallilantie 24, Tampere
-----------------------------------------------------

Mikä on yritysstrategia?

Onko yritykselläsi strategia?

Koska strategiaa on viimeksi päivitetty?

Onko yritykselläsi liiketoimintasuunnitelmaa?

Aloita yhtiösi systemaattinen kehittäminen strategiaprosessin avulla ja menesty! Yritysstrategian avulla yrityksen identiteetti ja ydinosaaminen saadaan tuottamaan liiketoimintamenestystä.

Koulutus antaa valmiudet strategian ja sen osa-alueiden ymmärtämiseen sekä hyödyntämiseen yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia laadittaessa. Koulutus antaa valmiudet laatia ja päivittää yrityksen strategia sekä liiketoimintasuunnitelma.

Koulutus on tarkoitettu pk-yritysten johtajille ja omistajayrittäjille sekä kaikille niille, jotka vastaavat yrityksen strategisesta suunnittelusta ja jotka haluavat menestyä paremmin liiketoiminnassaan ja kasvattaa yrityksensä arvoa.

Kouluttajina toimivat Tutor Academyn kokeneet yritysvalmentajat. He ovat osallistuneet yhteensä yli 100 eri strategiaprosessin ja liiketoimintasuunnitelman toteuttamiseen liikkeenjohdon asiantuntijana tai yrittäjänä.  

Tutor Academy on valmennusyritys, joka haastaa suomalaiset yritykset ja yrittäjät kasvuun ja kansainvälistymiseen. Taustallamme on vahva kokemukseen perustuva ammattitaito ja osaaminen, jonka annamme vilpittömästi valmennettaviemme käyttöön. Suhtaudumme kaikkiin valmennettaviimme henkilökohtaisesti. Autamme aina, reagoimme heti. Tutor Academyn ydin perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään omakohtaista yrittäjyyttä ja akateemista osaamista.

-----------------------------------------------------
Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi
9.00 Koulutus alkaa

Strategia

- Strategian käsite ja tiivistys: Nykytilasta tavoitetilaan eli visioon

- Strategian kokonaiskuva ja työkalut strategian laadintaan

- Strategian keskeiset osa-alueet: Ansaintalogiikka – Kilpakenttä – Differointi – Vaiheistus – Välineet – Visio – Missio – Ydinosaaminen – Asiakkaat ja kilpailijat

- Tehokas strategiaprosessi: Nykytila-analyysi – Tuleva markkina-asema – Kriittiset menestystekijät – Kehityssuunnitelma – Strategian jalkauttaminen

 

11.45 – 12.45 Lounas

Liiketoimintasuunnitelma – Avain menestykseen!

- Liikeidea, strategia ja liiketoiminnan suunnittelu

- Toimivan liiketoimintasuunnitelman rakenne

- Liiketoiminnan kehittäminen

Iltapäivän aikana kahvit

16.00 Koulutus päättyy
-----------------------------------------------------
Koulutuspaikka:
Ahlmanin Kartano, Hallilantie 24, Tampere

Osallistumismaksu:
395 euroa (+ALV). Sisältää materiaalin sekä tarjoilun.

Alennukset:
Kaksi tai useampi samasta organisaatiosta 300 euroa (+ALV) / henkilö
-----------------------------------------------------
Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa
työskentelevälle henkilölle.
-----------------------------------------------------
ILMOITTAUTUMINEN:
Tutor Academy p. +358 50 3828 898 sekä info@tutoracademy.fi. Toimi heti, k
oulutukseen otetaan enintään 40 henkilöä!

 

Näytä kaikki uutiset
Powered by Soketti CMS Lite